SÖK TILL KOLLO

Här hittar du information om hur du söker till kollo på Barnens Ö. För att söka kolloplats på Barnens Ö ska du bo och vara folkbokförd i Stockholm stad eller Nacka kommun under vårterminen 2022 och gå i årskurs 1–9.

(Psst..! nu går det även att ansöka för de som bor utanför Stockholms stad och Nacka kommun)

Plats med kort varsel!

Vi har börjat fylla våra listor med de barn som inte har fått en plats, men som gärna står på kö för att kunna ta en plats med kort varsel! När sommaren börjar kommer det att uppstå en del platser när barn som har fått en plats blir sjuka innan perioden eller får ändrade planer, då kan riktigt kollosugna barn lyckas få en kolloplats i sista minuten!

Om ditt barn kan tänka sig att ta en plats nära inpå periodstart kan du skicka ett mejl till oss på [email protected] där du anger:

  • Barnets ålder
  • Barnets folkbokföringsadress
  • Gård/period barnet vill åka till
  • Telefonnummer till minst en vårdnadshavare

När ni har mejlat oss kommer vi att höra av oss om vi har möjlighet att erbjuda plats!

Ansökan för dig som bor i Stockholm stad eller Nacka kommun.  

Alla barn som är folkbokförda inom Stockholms stad eller Nacka kommun kan söka till Barnens Ö. Tryck på bilden ovan så tar den dig till rätt hemsida för ansökan. 

När ni gjort en ansökan får ni gärna mejla oss på [email protected] så går ansökningsprocessen snabbare. 

Ansök om privat plats!

För alla som inte har barn folkbokförda inom Stockholms stad eller Nacka kommun kommer nu goda nyheter, i år går det att ansöka om ”privata platser” på Barnens Ö!

En privat plats kostar 370 kr per dag. Om ditt barn har behov av extra stöd går det tyvärr inte söka en privat plats, eftersom vi inte har möjlighet att anställa resurspersonal för privata ansökningar. Har du frågor får du gärna kontakta oss på kollokontoret på 08-508 439 00 eller på [email protected] .

Formulär för att ansöka om privat plats hittar du längre ner på den här sidan. Tyvärr har vi bara plats på gårdar som är anpassade för åk. 3-6.

Ansökningsformulär

(ååååmmddxxxx)
Förnamn Efternamn
Ange mellan vilka datum barnet kan åka.