Skolresa

Boende

På er bokningsbekräftelse har ni information om vilken kollogård ni ska bo på, så att det blir lätt att hitta när ni väl är på plats. Har ni önskemål av en speciell kollogård, kan ni ange det vid bokningen så gör vi så gott vi kan för att tillgodose ert önskemål. Ni bor på en egen kollogård, med sovhus, kök och matsal. Alla aktiviteter, kiosk och bad ligger inom gångavstånd från er kollogård.

 

In/Utcheckning

Tidigast kl. 13:00 på ankomstdagen kan ni bli incheckade på er kollogård av Adventurapersonalen. Kommer ni tidigare till oss så finns lekmaterial att låna och stora gräsytor att tillgå. Meddela gärna er ankomsttid till oss i förväg. Under incheckningen kommer ni att få information kring allt för er vistelse på Adventura: Mat, boende, aktiviteter, städning etc. Utcheckning sker senast kl. 11:00 på avresedagen och då kommer städningen av husen att kontrolleras. Klassens vuxna ansvarar för att städningen utförs enligt instruktioner.

 

Hur ser rummen ut?

Kollogårdarna är stora och har mellan 52-84 bäddar. Mest vanligt är det att ni bor i flerbäddsrum med mellan 6-8 bäddar/rum.
Då ni har fått er bokningsbekräftelse och vet vilken kollogård ni ska bo på. Tips från oss är att göra en rumsfördelningen innan ni åker. Er klass bor helt själva på kollogården.

 
Är det fler klasser på Adventura samtidigt?

Ja, det kan det vara. Vi tar emot upp till 5 klasser i taget.